Service & bilverkstad

Att äga en bil ska vara fritt från huvudvärk och bekymmer, vi ser till att din bil mår bra, så att du mår bra

Service av alla bilmärken

Det bästa sättet att hålla bilen i gott skick och förlänga dess livslängd är genom det årliga bytet av motorolja och oljefilter. Syftet med motorloljan är att smörja motorn, rena motorn och förhindra motorslitage. Har bilen brist på motorolja eller är motoroljan flera år gammal kan motorn skära ihop och skadas ordentligt. Därför bör du utföra service av din bil enligt tillverkarens föreskrifter. Hos oss kan du lita på att vi utför en ordentlig genomgång och service av din bil. Självklart lämnar vi en stämpel på din servicebok med ett protokoll på vad vi har bytt ut under servicen tillsammans med datum och miltal.

Reparation & felsökning av samtliga bilmärken

Låter det konstigt från bilen? accelererar den inte lika kraftigt som den vanligtvis brukar göra? då bör du definitivt lämna in den för en felsökning innan felet blir värre. Vi felsöker din bil, digitalt, mekaniskt och elektriskt.  Med 10 års erfarenhet och den senaste utrustningen till hands kan du känna dig trygg i att lämna in din bil till oss för service och reparation. Du bör inte ignorera felet eller vänta för länge med att åtgärda det. Det kan sluta med att problemet blir större och att det blir en dyrare historia än vad du hade tänkt dig.

Kontakta oss för service / reparation Ring verkstad

Köp bil

Funderar du på att köpa en ny bil? Ta en titt på vår butik och se vad för bilar vi har. Förhoppningsvis hittar du något som passar dig.

Läs mer här!

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar kring våra bilar eller något annat, kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss!

Adress

 Skövdevägen 19
545 31 Töreboda

Öppettider

Måndag - Fredag : 10:00 - 19:00
Lunchstängt 12:00 - 13:00
Lördag : 12:00 - 18:00

Våra besökstider på helgerna kan variera , kontakta oss innan besök.

Maxbilförsäljning - Org:nr 559321-1831